Love stories zijn nooit kort, maar ik zal het proberen kort te houden. Ik ben Ziwei, de eigenaresse van How Love Tastes. Mijn hele leven heb ik al van koken en bakken gehouden. ALs kind had ik ook een 'bakperiode' waarin ik oefende om mooie taarten te bakken of juist hele gekke smaken te proberen, destijds niet altijd een succes haha.

Na mijn studie communicatie werkte ik een jaartje op kantoor. Hier had ik de gezelligste collega's en heb ik veel mogen leren, maar toch begonnen mijn handen te jeuken. Ik droomde altijd al van een winterseizoen in de bergen, want ik ben dol op snowboarden!

Dus ik besloot op zoek te gaan naar een leuke job in de bergen én die vond ik. Perfect werk waarin ik 'chalet host' was, maar eigenlijk komt er veel meer bij kijken dan alleen het hosten. Samen met een klein team ben je verantwoordelijk voor het gehele chalet, zo ook het eten! In de Oostenrijkse bergen ben ik helemaal verliefd geworden op het koken. Elke avond krijg je namelijk de vrijheid om een driegangendiner op tafel te zetten. En je raad het misschien al, van het ene seizoen kwam het andere winterseizoen... Tussen de twee winterseizoenen door heb ik veel van de wereld mogen zien. Van IJsland, Azië tot Costa Rica. En ik heb zelfs een tijdje gewerkt in een super inspirerend restaurant op Terschelling.

In het tweede winterseizoen ontmoette ik Fleur, de toenmalige eigenaresse van How Love Tastes. Fleur en ik hadden gelijk een klik. Toen ik weer terug in Nederland was begon een bijzondere samenwerking. Tijdens deze samenwerking was er volle vertrouwen vanuit Fleur waardoor ik steeds meer zelfstandig oppakte: van offertes maken tot klussen in zijn geheel zelfstandig uitvoeren. Het viel Fleur op dat ik het zó goed deed, dat ze How Love Tastes graag aan mij overdroeg.

En ik kan nu met veel trots zeggen, dat ik samen met het leukste How Love Tastes team, met heel veel liefde kook. En dit is te proeven en te zien! Wil jij ook liefde proeven? Ik kom graag met je in contact, we denken graag mee.

Liefs, Ziwei

Hi, Ziwei hier!

Tijdens mijn reizen heb ik veel 'lekkere 'inspiratie opgedaan

Fleur en ik vierden de overname!

Werken in IJsland met lieve locals

Werken op het fijne Terschelling

Fleur, voormalige eigenaresse, en ik ontmoette elkaar in Oostenrijk

Hi, Ziwei hier!

Love stories zijn nooit kort, maar ik zal het proberen kort te houden. Ik ben Ziwei, de eigenaresse van How Love Tastes. Mijn hele leven heb ik al van koken en bakken gehouden. ALs kind had ik ook een 'bakperiode' waarin ik oefende om mooie taarten te bakken of juist hele gekke smaken te proberen, destijds niet altijd een succes haha.

Na mijn studie communicatie werkte ik een jaartje op kantoor. Hier had ik de gezelligste collega's en heb ik veel mogen leren, maar toch begonnen mijn handen te jeuken. Ik droomde altijd al van een winterseizoen in de bergen, want ik ben dol op snowboarden!

Dus ik besloot op zoek te gaan naar een leuke job in de bergen én die vond ik. Perfect werk waarin ik 'chalet host' was, maar eigenlijk komt er veel meer bij kijken dan alleen het hosten. Samen met een klein team ben je verantwoordelijk voor het gehele chalet, zo ook het eten! In de Oostenrijkse bergen ben ik helemaal verliefd geworden op het koken. Elke avond krijg je namelijk de vrijheid om een driegangendiner op tafel te zetten. En je raad het misschien al, van het ene seizoen kwam het andere winterseizoen... Tussen de twee winterseizoenen door heb ik veel van de wereld mogen zien. Van IJsland, Azië tot Costa Rica. En ik heb zelfs een tijdje gewerkt in een super inspirerend restaurant op Terschelling.

En ik kan nu met veel trots zeggen, dat ik samen met het leukste How Love Tastes team, met heel veel liefde kook. En dit is te proeven en te zien! Wil jij ook liefde proeven? Ik kom graag met je in contact, we denken graag mee.

Liefs, Ziwei

In het tweede winterseizoen ontmoette ik Fleur, de toenmalige eigenaresse van How Love Tastes. Fleur en ik hadden gelijk een klik. Toen ik weer terug in Nederland was begon een bijzondere samenwerking. Tijdens deze samenwerking was er volle vertrouwen vanuit Fleur waardoor ik steeds meer zelfstandig oppakte: van offertes maken tot klussen in zijn geheel zelfstandig uitvoeren. Het viel Fleur op dat ik het zó goed deed, dat ze How Love Tastes graag aan mij overdroeg.

Werken op Terschelling

Fleur en ik vierden de overname!